Kõik hea- siin ja praegu!


Hei, armsad Sõbrad!

Maikuu on märkamatult kätte jõudnud, ilme väljas rohelisemaks ja kevadisemaks muutunud ja mis kõige parem, suvi läheneb! Rõõmu kui palju.

Eelmise postituse lõpus ütlesin, et vend tuleb perega siia.. Uuuh... Nii mõnus oli too nädalavahetus :) Meil on lihtsalt alati nii tore kui pere on koos ja saab ühiselt midagi ette võtta. Käisime maal grillimas, tegime kerged joogid ja nautisime mega sooja ilma. Päike lõõmas terve päeva kõrgelt- ilm oli nagu meile tellitud :D



Hiljem kodus ühed mõnusad maasud


Järgmine päev sellest oli ka megaaaaa soe lihtsalt!


 Istusime päev läbi sõpradega väljas ja nautisime päikest ja seda mõnusat tunnet, et varsti tuleb suvi, mis pidi keskmisest soojem tulema ning siis saab suve hakata nautima ja täiega! Ma plaanin see aasta juuli-august ikka nii lebolt võtta kui veel võimalik.  Sest see aasta töötades on palju keerulisem ilmselt olnud, kui oleks olnud õppida. Ja erinevalt paljudest ootab mind uuest sügisest ju jälle uus algus- kõik on uus, septembrikuus. :)))))))

30. aprill käisime Liisu, Kristiina, Janari ja Tambetiga Jõgeva kevadkruiisil 2014. Väga timm ja awesome üritus oli. Ma küll alguses punnisin vastu, et ah mis ma ikka tulen ja minge ise ja plaplaplaa aga kokkuvõttes tagantjärele olen rahul, et ikkagist kaasa läksin ja sellest osa sain. HahahaHAHA ja Kinnu on ikka mega loll :D:D:D haha tulime pärast poest välja ja ma ei tea, kas ta jooksis või kõndis natukene kiiremini, aga poe kõrval, kus oli mega rahvas on need kivist pikad piirded autode jaoks ja Kinnu nägi tuttavat ja tõmbas sinna täiega ikka otsa :D:D:D Okei, praegu pole naljakas aga siis oli :D









2. mail käisime Daneli 18. sünnipäeval. Pakkisime kingituse kinni, sidusime pallinööriga katusele, kui peokohta hakkasime jõudma keerasime aknad alla, panime telefonist auto raadio taha Hellad velled- 18 loo käima ja lendasime laivi :D Sünna ise oli nagu tavaliselt kõik meie istumised ja tore oli. Sai kõvasti lauldud ja tantsitud.


 


Nõnda me siis läksime 

 Tantsu, tantsu


Päev enne seda istusime Liisu ja Kristiinaga tema pool ja sõime end paksuks :D:D Lõpuks leidsime end Tartust, Shootersist. Mina küll läksin suht ruttu autosse puhkama, aga mu neiud rokkisid veel pool tunnikest ja siis sai koju, lõpuks... :D


Ja laupäeval (03.04) olime Liisu juures. Mängisime lauamänge, mis oli niiii mõnna vaheldus muidu nädalavahetuse tegevustele :D Kerge alias like always ja imago, kus sai ikka korralikult mõne asja üle naerda. Viimast mängu soovitan seltskonnas mängida, sest on väga põnev.



Pildis:

 Meie jonnipunn

Eliisabet kinkis tädile lille :)


Kas pole mitte nunnud? :)


 Kui vaba hetk on hommikul, siis koristan...


Tudusime :)

 Õpib tagurpidi Aabitsat tundma :)

 28. 04 öölaulupidu


 sHOOOT


Kalluuuuu





Sunday funday



Kui midagi vahvat teha :)) (26 & 27.04)















Peale selle, sai täna minu armas õepoeg, minu lemmik kiusukas ja jonnipunn Roby JUBA viis! Alles oli see ilus maikuu päev kui Joosepi, Kevini ja Lisetiga haiglasse neid vaatama läksime ja pisike Roby seal nutis oma õrna häälega.. ja nüüüd... VIIS... Oeh..aeg :)


 2013 suvi musinägud :D



 See aasta kahjuks sünnipäeval külla ei jõudnud :( 2013 mai

    Lollitaja



Tädi kullatükk!




Ja mitte, et kõike head veel vähe oleks, siis tuleb mul ju varsti sünnipäev ka! 20.. uhuhuhuuu :P
Nii, et.. kõik ongi hea- siin ja praegu!




https://www.youtube.com/watch?v=A47DijMNU-c   /hea hea hea///

L o v e


Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

2023

Kõik, kõik on uus..

6 kuud sellest aastast ja 12 kuud Pärnus!